Fatboy Slim jön a VOLT-ra

2017.03.17. 10:31

A világ egy legnépszerűbb DJ-je a soproni fesztivál nyitónapján lép fel.

A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája, Fatboy Slim június 26-án tér vissza a 25. Telekom VOLT Fesztiválra − jelentette be a fesztivál sajtóirodája.

Norman Cooknak − vagy ahogyan a legtöbben ismerjük: Fatboy Slimnek − az elmúlt évtizedek során olyan gigantikus slágereket köszönhettünk, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now. Nem véletlen, hogy a legfontosabb hazai rádiók, így a Petőfi is máig rendszeresen játssza dalait.

Norman Cook, alias Fatboy SlimFotó: Bielik István - Origo

„Június 26-án második alkalommal rendezzük meg a Petőfi Zenei Díj gálát a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján – mondta Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál egyik főszervezője. – Erre az eseményre a hazai popsztárok színe-java egyedi műsorral készül. A két és fél órás élő show-t a Petőfi TV és a Petőfilve.hu is közvetíti. A program zárásaként lép színpadra Fatboy Slim, akitől ismét egy feledhetetlen, kétórás show-t várhatunk.”

Fatboy Slim fellépésein a legkülönfélébb stílusok vegyülnek, az őrült buli minden esetben garantált, elég csak visszaemlékezni legutóbbi fellépésére. Azok számára, akik ötnapos bérletet váltanak a jubileumi VOLT Fesztiválra, a nyitónap ajándék.