Elnevette magát a színész, miközben a slágert szavalta

Rupert Grint
CULVER CITY, CA - MARCH 09: Actor Rupert Grint attends the premiere of "Snatch" at Arclight Cinemas Culver City on March 9, 2017 in Culver City, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
A Harry Potter-filmekből is ismert Rupert Grintet kérte meg a Yahoo, hogy úgy adja elő Ed Sheeran egyik slágerét, mintha Shakespeare-t szavalna. Az eredmény valóban bájos, leginkább azért, mert elneveti magát. 
Vágólapra másolva!

A brit színész, Rupert Grint a Yahoo-nál járt interjún, és ha már ott volt, a stáb megkérte, hogy adja elő drámaian Ed Sheeran egyik slágerét, a Shape of You-t. Egyrészt azért, mert mindig

viccesen hangzanak a modern dalszövegek így előadva,

másrészt pedig azért, mert sokak szerint nagyon hasonlít egymásra a két angol sztár. Bármilyen hihetetlen, sokan összekeverik őket.

Pedig azon kívül, hogy mindketten angolok, és mindkettőjüknek vörös a haja, nem sok hasonlóság van köztük. Mégis Rupert Grint már több helyen beszámolt arról, hogy

lépten-nyomon Ed Sheerannek nézik.

A hasonlítgatás és összekeverés egyébként nem zavarja, inkább jót nevet ilyenkor. Azt mondta, ha valaki megállítja, legalább tud választani: vagy Ednek, vagy önmagának adja ki magát – írja a Yahoo.

Amúgy a bizonytalanokon az sem segít, hogy Grint a főszereplője az Ed Sheeran Lego House című dalához készített videoklipnek.