Stohl András otthagyja a Vígszínházat

pappa pia film filmforgatás Stohl András Pappa Pia filmforgatás
Pappa Pia filmforgatás
Vágólapra másolva!
Stohl András az utóbbi időben egyre nehezebben tudta összeegyeztetni a vígszínházi és egyéb munkáit. Több, számára érdekes, kihívást jelentő felkérést mondott le a színház miatt. 
Vágólapra másolva!

A Blikk úgy tudja, Stohl András azért fordít hátat a Vígszínháznak, mert az utóbbi időben egyre több olyan külsős munkával keresték meg, amelyeket

a színházi kötelezettségei miatt nem tudott elvállalni,

pedig érdekelték volna.

Mivel Stohl a társulat tagja, a Vígszínháznak beleszólása van abba, hogy mikor próbál, mikor áll színpadra. Ez pedig állítólag nehézkessé tette a különböző irányból érkező munkák összeegyeztetését.

Stohl András négy éve szerződött a Vígszínházhoz Fotó: Hirling Bálint - Origo

Stohl a Blikknek azt mondta: „magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől.

és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal. Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban.”

Stohl András egyébként 2013-ban csatlakozott a Vígszínház társulatához. A Vígszínházban rengeteg főszerepet kapott, jelenleg is öt darabban játszik. Júniusig még legalább harmincszor áll színpadra.