Jamie Foxx egy budapesti étteremben énekelt

Jamie Foxx
LOS ANGELES, CA - JANUARY 05: Actor Jamie Foxx attends the Premiere of Open Road Films' "Sleepless" at Regal LA Live Stadium 14 on January 5, 2017 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas Jamie Foxx Magyarországon forgatja a Robin Hood című filmet. Amint a Bors beszámolt róla, a világsztárnak nemhogy allűrjei nincsenek, kifejezetten közvetlen és barátságos. Egyik este, vacsora közben például annyira megtetszett neki Rakonczai Imre zongorajátéka, hogy felvetette: szívesen csatlakozna a magyar zenészhez egy szám erejéig.
Vágólapra másolva!
Jamie Foxx Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Rakonczai Imre a saját közösségi oldalán osztotta meg azt a videót, ahol a Jamie Foxxszal közösen előadott duettjük hallható: a világhírű színész a legendás Frank Sinatra-számot, a My Way-t énekelte el a zenész zongorakíséretével és közreműködésével.

Rakonczai Imre éppen az egyik népszerű budapesti bisztróban tartotta szokásos zongoraestjét, amikor váratlan vendégfellépőt kapott a Miami Vice, a Dreamgirls vagy a Ray Oscar-díjas főszereplőjének személyében.

"Őszintén, nem is tudtam, hogy ott van. Amikor elkezdtem játszani, a hely tulajdonosa szólt, hogy

Jamie Foxx is ott vacsorázik, és szívesen elénekelne velem egy dalt

– mondta a Borsnak a zongorista-zeneszerző. – Odamentem hozzá, bemutatkoztunk, aztán elmondta, mennyire jól érzi itt magát, és ha netán úgy adódna, örömmel énekelne velem. (...) Végül a My Way-t választottuk, mert nagyon szereti Sinatrát."

A hollywoodi filmsztár és Rakonczai Imre négyperces közös előadását

nagy tapssal jutalmazta a jelen lévő közönség.

Rakonczai Imre Forrás: Facebook / Rakonczai Imre

"Jamie annyira boldog volt, hogy magához ölelt, meg a mikrofonba is bemondta, hogy Imre. Fogalmam sincs, honnan tudhatta a nevemet. Egyébként muzikális ember, nagyon jól énekelt, meg jó hangja van" – tette hozzá a zenész.