Még Ariana Grande anyja is rajongókat mentett a robbanáskor

Grande, Ariana ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ énekesnő Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY
New York, 2017. május 23. 2016. augusztus 28-án New Yorkban készítet kép Ariana Grande amerikai énekesnőről. Grande manchesteri korcetjének végén, 2017. május 22-én robbanás történt a Manchester Arena rendezvényközpontban, aminek következtében huszonkét ember életét vesztette, mintegy ötven megsebesült. (MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)
Vágólapra másolva!
Mikor meghallotta a robbanást, és látta a pánikot, vagy 10 rajongót vitt a backstage-be Ariana Grande anyja a manchesteri koncert után. 
Vágólapra másolva!

A hétfő esti robbantásról egyre több részlet derül ki. Jönnek a hírek, hogy sok helybéli fogadott be a koncertről pánikban vagy akár sokkos állapotban kimenekülőket. Legutóbb pedig az derült ki, hogy a sztár, Ariana Grande

anyja is hősiesen és nagyon higgadtan viselkedett

- írja az Independent.

Ariana Grande 2016 augusztusában Forrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Az első sorban hallgatta lánya koncertjét rengeteg rajongóval együtt. Amikor a koncert után meghallotta a robbanást, és látta a pánikoló embereket,

összegyűjtött maga körül vagy 10 rajongót, és a backstage-be vitte őket,

hogy biztonságban legyenek. Állítólag ott várták meg, míg biztonságosan elhagyhatták az arénát. A nőnek segítettek Ariana Grande biztonsági csapatának emberei is, akik a színpad környékén ügyeltek.

Ki az az Ariana Grande, akire tízezrek kíváncsiak?

A hétfői terrortámadás kapcsán valószínűleg sokakban felmerült a kérdés, hogy ki is ez a fiatal énekesnő, akinek több mint húszezer ember volt kíváncsi a koncertjére Manchesterben. Ariana Grande neve ugyanis leginkább a tinédzserek - és a szüleik - számára lehet ismerős, pedig tavaly a világ 100 legbefolyásosabb embere közé is beválasztotta a Time magazin.

Az énekesnő sokakhoz hasonlóan teljesen összetört, és már kedden úgy döntött, hogy felfüggeszti világkörüli turnéját. A jelenlegi információk szerint az énekesnő döntése főleg a turné európai állomásait érinti. (Június 17-én egy olasz koncert lenne az európai szakasz utolsó fellépése, utána Dél-Amerikában folytatná az énekesnő.) Ariana Grande és anyja még kedden hazautaztak Floridába.