Kiderül, kik kapják a fantasztikus nyereményeket

A három finalista
Vágólapra másolva!
Óriási nyeremények várnak a Virtuózok idei évadának nyerteseire. A június 2-án, pénteken zajló Finálé végén derül ki, kik nyerik az értékes díjakat.
Vágólapra másolva!

A versenyzők közül valaki megnyeri az Armel Opera Festival díját, akik

Berlinben, Londonban, illetve a Carnegie Hallban biztosítanak fellepési lehetőséget a győzteseknek.

A két korosztályos győztes a Berlin Philharmonie koncerttermében, valamint Londonban, a Mozart Players kíséretével adhat koncertet, a fődíjas pedig - akit a három korosztályos győztes közül a közönség szavaz meg - a New York-i Carnegie Hallban léphet a nagyközönség elé.

Ezen kívül az Erste Bank felajánlott a fődíjasnak

havi 1 millió forintot,

a két korosztályos győztesnek pedig havi 500.000 forintot egy éven át.

Idén először szavazhattak kedvencükre a nézők is - május 26-án leadhatták voksaikat, hogy ki legyen a Virtuózok Nézői Különdíjasa. Ennek a kategóriának a győztesét szintén pénteken hirdetik ki. A díj pedig nem más, mint fellépési lehetőség egy koncerten, Európa egyik nagyvárosában.

Azonban a nézők szerepe itt még nem ér véget: a finálé élő adásának végéig folyamatosan szavazhatnak, ők döntik el ugyanis azt is, hogy ki lesz a Virtuózok 2017 abszolút győztese.

A három finalista Forrás: Virtuózok

A három finalista, tehát a három korcsoport-győztes közül egy fiatal tehetség érdemelheti ki ezt a megtisztelő címet: a Kicsik korcsoportjának győztese, Abouzahra Amira, a Tinik korcsoportjának győztese, Kis Radu vagy a Nagyok korcsoportjának győztese, Kristóf Réka.

Szavazni vagy a következő alapdíjas számon lehet: +3620/30/70-4422999, vagy applikációkon keresztül: androidos készüléken itt, iPhone készüléken pedig itt.