Fél év alatt 20 kilót hízott egy szerep kedvéért Hegedűs D. Géza

2017.06.06. 16:34

Élvezettel fogyott le húsz kilót Hegedűs D. Géza, miután fél év alatt vegetáriánusként hízott szándékosan ugyanennyit egy filmszerep kedvéért. 

Hegedűs D. Géza a nagyrészt 2016-ban forgatott Szász János-film, a Sóhajok hídja kedvéért hízott 20 kilót: fél év alatt érte el a 112 kilogrammos tömeget. Hogy ne terhelje meg a szervezetét a gyors fogyással,

egy évet adott magának, hogy visszamenjen 92-re,

ami már sikerült is, és állítólag további 10 kilót szeretne leadni, ugyanis 82 körül van a "versenysúlya".

Hegedűs D. Géza a Sóhajok hídja című film forgatásán, bőven 100 kiló fölöttForrás: MTI/Kallos Bea

A villámgyors hízásról azt mondta a Vígszínház évadzáróján a Borsnak, hogy még vegetáriánusként is könnyen ment,

csak evett és evett,

ráadásul kifejezetten élvezte is az egészet: „a hízásra fél évem volt, az nagyon könnyű volt, észre sem vettem, mikor is szaladt fel ennyi”. A mostani diétáról pedig azt mondta, „nem megterhelő a fogyókúra, ugyanis olyan kilencvennapos, úgynevezett szétválasztó diétát tartok,

ami nem foszt meg az étkezés élményétől.

Eszem fehérjét, keményítőt, tésztát, salátákat és rengeteg gyümölcsöt is, amivel szinte bármelyik étkezés kiváltható. Mindennap otthon készített ételt hozok-viszek magammal mindenhová.”

A Sóhajok hídjá-t annak idején 2017 elejére jósolták, de egyelőre nem került a mozikba. Hegedűs D. Gézát egyébként a jövő évadban Claudiust játssza a Hamlet-ben, de látni majd Ibsen Vadkacsá-jában is. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK