Ariana Grande folytatja a terrortámadás miatt megszakított turnéját

ariana grande, jótékonysági koncert, manchester
In this photograph released by One Love Manchester on June 4, 2017, US musician Ariana Grande performs at the One Love Manchester benefit concert for the families of the victims of the May 22, Manchester terror attack, at Emirates Old Trafford in Greater Manchester on June 4, 2017. / AFP PHOTO / One Love Manchester / Dave Hogan for One Love Manchester / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / ONE LOVE MANCHESTER / DAVE HOGAN" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Hétvégén sztárvendégekkel együtt, a terrortámadás áldozatai javára rendezett jótékonysági koncerten lépett fel Ariana Grande Manchesterben, szerdán pedig már félbeszakított európai turnéját is folytatta az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Ariana Grande a május 22-i terrortámadás miatt több koncertjét is lemondta, és csak a hétvégén Manchesterben megrendezett jótékonysági koncerten állt újra színpadra.

A Dangerous Woman turnét pedig szerdán, két és fél héttel a támadás után folytatta Párizsban, és az Instagramján azt írta, hogy nagyon hálás, hogy visszatérhet.

Még a koncert előtt

üzenetben emlékezett meg a manchesteri áldozatokról is: azt írta, hogy folyamatosan gondol rájuk.

Az Ariana Grande koncertje utáni manchesteri robbantásban 22 ember halt meg, és 119-en megsérültek. Az énekesnő nem sokkal utána törölte turnéja brit állomásait, és One Love Manchester néven jótékonysági koncertet szervezett, amelyhez számos sztár csatlakozott. A koncerttel több mint 10 millió fontot gyűjtöttek az áldozatok és családjaik javára a Guardian beszámolója szerint.

Azt a koncertet Ariana Grande a Somewhere Over the Rainbow feldolgozásával zárta, amelyet azóta ki is adtak, szintén jótékonysági célra szánva a bevételeit.