Katy Perry legyőzte Barack Obamát és Justin Biebert

Katy Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó! Katy Perry
HULL, ENGLAND - MAY 27: (EDITORIAL USE ONLY) Katy Perry attends Day 1 of BBC Radio 1's Big Weekend 2017 at Burton Constable Hall on May 27, 2017 in Hull, United Kingdom. (Photo by Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Katy Perry lett az első ember, akinek több mint 100 millió követője van a Twitteren. Ezzel Justin Biebert és Barack Obamát utasította maga mögé.
Vágólapra másolva!

Napokkal azután, hogy megjelent ötödik stúdióalbuma, a Witness, Katy Perry újabb jelentős eredményt könyvelhetett el magának. A Twitter egy gratuláló videóban jelentette be pénteken, hogy történelmet írt a követőinek számával, ami persze az albumeladásokra is jó hatással volt - írja a Hollywood Reporter.

Katy Perry 2009 februárjában posztolta első tweetjét, és azóta több mint 8000 bejegyzéssel örvendeztette meg a követőit.

Ha a követők számát vesszük, a top 5-öt a popsztárok uralják a Twitteren: Katy Perry mögött Justin Biebernek van a második legtöbb, 96,7 követője, és Taylor Swift és Rihanna is befért az első ötbe. Az egyetlen kakukktojás a volt amerikai elnök, Barack Obama, aki 90,8 követőjével a harmadik helyen áll.

Katy Perry persze a Twitternek is megköszönte a rekordot: