Tahi Tóth László újra munkába áll

Tahi-Tóth László, interjú
Tahi-Tóth László
Vágólapra másolva!
Napról napra jobban érzi magát Tahi Tóth László, ezért egy filmszerepet is elvállalt. A forgatás júliusban kezdődik.
Vágólapra másolva!

A Blikk azt írja, hogy Tahi Tóth László mindennap keményen edz, hogy visszanyerje erejét, hiszen nemsokára újra dolgozni fog: a Spanyolul tudni kell című darab filmváltozatában kapott szerepet.

- mondta a Blikknek a színész.

Tahi Tóth László elmondta, hogy eredetileg úgy tervezti, hogy nyár végéig pihen, de adódott a filmszerep, és megörült a kihívásnak.

Orvosa is engedélyezte számára a munkát, de arra kérte, hogy addig erősödjön meg.

egy előadást végigcsinálni komoly fizikai munka is" - mondta Tahi Tóth, aki éppen ezért rendszeresen edz.

Tahi Tóth László az Origónak adott interjújában nemrég arról beszélt, hogy a jövő szezonban már színpadra is áll.

Tahi Tóth Lászlót január 21-én kellett kórházba vinni a József Attila Színházból, a Hattyúdal című előadás után. A színész a Bestnek pár napja elmondta, hogy már az előadás előtt is szédült, érezte, hogy baj van, de nem akarta cserben hagyni kollégáit. Rosszulléte ellenére végigjátszotta az előadást, utána egyből kórházba vitték. Kiderült, hogy egy korábbi stroke okozta a panaszait, ezért februárban meg is műtötték.

A betegség előtt és után - interjú Tahi Tóth Lászlóval

Sportteljesítmény egy nap alatt kétszer egymás után ugyanabban az előadásban szerepelni - ezt mondta az Origónak az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Tahi Tóth László. A színésszel mindössze néhány nappal azelőtt beszélgettünk, hogy kórházba került. Aztán nemrég ismét. Most azt is elmondta, hogyan élte meg az elmúlt heteket, és mikor tér vissza a színpadra.