Visszatér Budapestre a Depeche Mode

2017.06.20. 16:17

Az észak-amerikai fellépések után a Depeche Mode újabb koncertekkel tér vissza Európába, és bejelentették, hogy az óriási sikerű, teltházas májusi stadionkoncertjük után visszajönnek Budapestre is, a Global Spirit Tour keretében. 2018. február 2-án lépnek fel a Budapest Arénában, jegyek június 26-tól kaphatóak.

A Depeche Mode 2013-banForrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

Örülhetnek a rajongók: a Depeche Mode ma bejelentette, hogy jövő télen folytatják jelenleg is futó világkörüli turnéjukat, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit című lemezük anyagára épül.

A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani, május 5. és július 23. között. A nyári európai turnét követően a Global Spirit Tour Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielőtt a Depeche Mode visszatér Európába.

A budapesti koncertre, 2018. február 2-re jegyek június 26-tól kaphatóak a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a három különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehet vásárolni.

A Global Spirit Tour a Depeche Mode 18. koncertkörútja. A turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

A zenekar számtalan művész számára jelent inspirációt, a kritikusok pedig "továbbra is korszakalkotó"-nak illetve "az idő előrehaladtával egyre jelentősebb művészek"-nek tartják őket. 100 millió lemezt adtak el, és világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adtak már koncerteket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK