Beyoncé és Bruno Mars kapta a legjobb r&b-énekes díját a BET Awardson

Beyoncé Beyonce énekes zene ének előadó
NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 19: Beyonce Knowles attends the 66th NBA All-Star Game at Smoothie King Center on February 19, 2017 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Beyoncé és Bruno Mars kapta a legjobb r&b-énekeseknek járó díjakat a BET (Black Entertainment Television) tévécsatorna afroamerikai és más kisebbségi etnikumokhoz tartozó előadókat jutalmazó idei gáláján, a Los Angeles-i Microsoft Színházban.
Vágólapra másolva!
Beyoncé 2017 februárjában Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur

A helyi idő szerint vasárnap este tartott díjátadón Kendrick Lamar a legjobb férfi, Remy Ma a legjobb női hiphopelőadó trófeáját nyerte el, a legjobb együttes a Migos lett.

Beyoncét több kategóriában is díjazták:

övé lett az év legjobb albumáért (Lemonade) és a legjobb videóért (Sorry) járó díj, valamint a legjobb dal közönségdíja is. Az énekesnő nem vett részt személyesen a ceremónián, mert ikrei még nincsenek kéthetesek sem.

A videó kategóriában a férfi előadók között Bruno Mars 25K Magic című dala lett a győztes.

A zenészek mellett etnikai kisebbségekhez tartozó színészeknek és sportolóknak is odaítélik a BET-díjakat minden évben. Legjobb színésznőnek Taraji P. Hensont, A számolás joga sztárját, legjobb színésznek az Oscar-díjas Mahershala Alit, a Holdfény egyik szereplőjét választották. Serena Williams teniszező és Stephen Curry kosárlabdázó lettek a legjobbak a sportolók között. A legjobb film díját A számolás jogá-nak ítélték oda.