Jordán Tamást a kórházból viszik fellépni

Jordán Tamás Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja
Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Vágólapra másolva!
Csütörtökön színházban játszik Jordán Tamás, akit még mindig kórházban kezelnek arc- és koponyatöréssel.
Vágólapra másolva!

Több mint két hete volt komoly balesete Jordán Tamásnak, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatójának. Eleinte úgy volt, hogy csak pár napig lesz kórházban, de azóta sem engedték ki, és most is csak egyetlen estére hagyja el a kórházat. A Borsnak úgy fogalmazott, hogy "kiszökik" játszani, ugyanis fellép a Rózsavölgyi Szalon Az utolsó óra című darabjában, amelyben ketten játszanak Alföldi Róberttel.

- mondta Jordán Tamás a Borsnak. Arról is beszélt, hogy a közérzete jó, és úgy érzi, hogy gond nélkül tud majd játszani, bár kicsit fáradékonynak érzi még magát.

Jordán Tamásnak egyébként több előadása is elmaradt az elmúlt hetekben a Rózsavölgyi Szalonban a balesete miatt.

Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színigazgató Fotó: Polyak Attila - Origo

A színész-rendező-színházigazgató június 18-án, a Pécsi Országos Színházi Találkozón vett részt, mikor A Jordán-sztori című könyv bemutatója után megbotlott az utcán, és olyan szerencsétlenül esett el, hogy beverte a fejét a járdaszegélybe. Azonnal az egyik pécsi kórházba vitték, ahol kiderült, hogy

koponya- az arccsonttörése is van.

A Bors azt írja, hogy orvosai és családtagjai is kérték, hogy pihenjen, ennek ellenére úgy döntött, hogy a héten már fellép.