A legfiatalabb manchesteri áldozatra emlékezett Ariana Grande

2017.07.06. 16:10

Huszonkét ember, köztük gyerekek haltak meg a májusi manchesteri terrortámadásban, amely Ariana Grande koncertje után történt. Az énekesnő most a legfiatalabb áldozatról, Saffie Roussosról emlékezett meg.

Ariana Grande az Instragramra töltött fel egy képet szerdai, Buenos Aires-i koncertje után "Saffie, gondolunk rád" aláírással, és egy születésnapi emotikonnal. Saffie Roussos ugyanis július 4-én ünnepelte volna a kilencedik születésnapját. 

What's newwwww, Buenos Aires Argentina, I love you ☁️ Saffie, we're of you baby

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Az NME beszámolója szerint százak gyűltek össze kedden Saffie otthonánál, hogy az énekesnőhöz hasonlóan megemlékezzenek a kislányról.

Saffie 26 éves nővérével és édesanyjával ment el a koncertre, akik szintén megsérültek a robbanásban. Az édesanyát mesterséges kómába kellett helyezni, de már felébredt és gyorsan javul az állapota.

Ariana Grande meglátogatta a családot júniusban, amiről Andrew Roussos így számolt be most a BBC-nek

El akartam mondani neki, hogy mennyit jelentett Saffie-nak. ... El akartam mondani neki egy apa nézőpontjából, hogy nem kell rosszul éreznie magát... Nem az ő hibája volt.

Andrew Roussos elmondta, hogy az énekesnő csak annyit tudott mondani, hogy nagyon sajnálja, de ő erre azt válaszolta, hogy nincs miért, mert boldoggá tette Saffie-t. 

Ariana Grande az On Love Manchester koncertenForrás: AFP/Dave Hogan For One Love Manchester

Ahogy az Origo is megírta, Ariana Grande hamarosan Manchester díszpolgára lehet, mert One Love Manchester című jótékonysági koncertjével több mint 3 millió fontot gyűjtött az áldozatoknak és családjaiknak. 

Az énekesnő a május 22-i terrortámadás után félbeszakította Dangerous Woman című turnéját, és csak június elején, a jótékonysági koncert után folytatta azt. Most Dél-Amerikában koncertezik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK