Megható levélben búcsúzik énekesétől a Linkin Park

Linkin Park Chester Bennington
Vágólapra másolva!
Hosszú poszt jelent meg a Linkin Park Facebook-oldalán, amelyben a zenekar tagjai énekesüktől, Chester Benningtontól búcsúznak.
Vágólapra másolva!

Az énekes július 20-i halála óta most jelent meg az első saját poszt a zenekar Facebook-oldalán, amely valójában egy Chester Benningtonnak címzett nyílt levél. Ebben a tagok először arról írnak, hogy összetört a szívük, és még mindig nehezen fogják fel, hogy mi történt.

- írják.

Elmondják, hogy elmúlt napokban rengeteg szeretet és támogatást kaptak a világ minden tájáról, amit Chester Bennington családja is értékel. „Szeretnék, ha a világ megtudná, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa, a család soha nem lesz teljes nélküled” - írják a nevükben.

Chester Bennington a rajongókkal a VOLT Fesztiválon Fotó: Rockstar Photographers

A tagok arról írnak, hogy zenekarként rengeteg közös tervük volt, és az énekes lelkesedése mindenkire átragadt.

Próbáljuk emlékeztetni magunkat, hogy a démonok, akik elvettek téged tőlünk, mindig az alku részei voltak. Végül is elsősorban amiatt szeretett meg mindenki, ahogy énekeltél ezekről a démonokról. Bátran megmutattad őket, és ezzel összehoztál minket és megtanítottál, hogy emberibbek legyünk” - írják.

A poszt végén arról is szó van, hogy a Linkin Park zenélés iránti szeretete kiolthatatlan.

Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk, és nagyon hiányzol” - zárják a szöveget, amelynek végén az új Chester Bennington-emlékoldalt is ajánlják a rajongóknak.

A Linkin Park korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő énekese 41 évesen, csütörtökön lett öngyilkos Los Angeles-i otthonában.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!