Caro Emerald Budapestre jön

Caro Emerald
2014-09-19 21:08:38 Dutch singer Caro Emerald performs during the award evening of the NPO Radio 2 Mijlpaal (NPO Radio 2 Milestone), Friday 19 Septembr in Utrecht, Netherlands. Emerald received the award because of her big importance for Dutch popular music. ANP KIPPA FERDY DAMMAN
Vágólapra másolva!
A népszerű holland énekesnő, akivel eddig csak fesztiválokon találkozhatott a közönség, 2018. február 26-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
Vágólapra másolva!

A most 36 éves Caroline Esmeralda van der Leeuw, azaz Caro Emerald három hazai fesztiválfellépése után első önálló koncertjét adja majd magyar rajongóinak.

Caro Emerald 2005-ben szerzett diplomát jazz énekesként az Amszterdami Konzervatóriumban, ismertségét pedig egy 2008-as tévészereplésnek köszönheti. Back It Up című számát adta elő a holland tévében, amely egyből népszerű tette az addig ismeretlen énekesnőt.

Caro Emerald csak a hirtelen jött siker és érdeklődés miatt kezdett el dolgozni bemutatkozó albumán, amelyet a 40-es és 50-es évek zenéi és filmjei ihlettek. A 2010-ben megjelent Deleted Scenes From The Cutting Room Floor nemzetközi siker lett, csakúgy, mint az énekesnő következő, 2013-as albuma, amely a The Shocking Miss Emerald címet viselte.

Idén tavasszal egy középlemezzel is jelentkezett az énekesnő Emerald Island címmel, és ennek turnéja keretében érkezik Magyarországra. A budapesti koncertre jegyeket péntektől lehet venni. Kizárólag ülőjegyek vásárolhatóak, mert a koncertre a nézőteret színházi jellegűen alakítják majd ki.