Eltemették a Linkin Park énekesét

Linkin Park Chester Bennington
Vágólapra másolva!
Szombaton, egy privát szertartáson búcsúztatták a Linkin Park énekesét, Chester Benningtont, aki július 20-án halt meg.
Vágólapra másolva!

A TMZ beszámolója szerint körülbelül néhány száz barát és családtag volt jelen a szertartáson, amelyet a kaliforniai Palos Verdesben tartottak meg, nem messze otthonától.

Austin Carlile, az Of Mice & Men korábbi énekese és Chester Bennington barátja közzétett egy fotót az Instagramon, amelyen az látszik, hogy

a résztvevőknek Chester Bennington feliratú karszalagot adtak, illetve VIP belépőkre hasonlító emléktárgyakat.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

Austin Carlile (@austincarlile) által megosztott bejegyzés,

Carlile szerint a szertartás gyönyörű volt, más beszámolókból pedig az derül ki, hogy egy színpadot is felállítottak, ahol zenével is megemlékeztek az énekesről.

Chester Bennington július 20-án, otthonában lett öngyilkos. Felesége, Talinda Bennington nemrég egy megható közleményben búcsúzott az énekestől:

– írta pénteki közleményében, amely az első volt, amit férje halála óta kiadott.

Talinda Bennington arról írt, hogy eddig tündérmesébe illő életük volt, ami most shakespeare-i tragédiává vált, és nem tudja, hogyan fog majd túllépni ezen, de minden szeretetével a gyerekei felé fordul. „Szeretném, ha a közösségünk és a rajongókkal világszerte tudnák, hogy érezzük a szereteteteket. És érezzük a bánatotokat is. ... Tudom, hogy segítetek életben tartani az emlékét” – írta.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!