Elvették az Irigy Hónaljmirigy dobosának jogosítványát

Irigy Hónaljmirigy, Kabai László gázsigaléria
Az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjai 1 900 000 forintot kapnak
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban állították meg Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy dobosát, aki fellépésről tartott haza. A szondáztatás után kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, így azonnal elvették a jogosítványát. 
Vágólapra másolva!

Szombaton fellépése volt az Irigy Hónaljmirigynek, és a dobos Kabai László állítólag órákkal utána szállt autóba, és indult haza. Vasárnap hajnalban a Margit hídon állították meg a rendőrök, és elvették a jogosítványát. Kabai ugyanis

ivott, és ez kiderült a szondáztatásnál.

(Vasárnap már Szombathelyen lépett fel a zenekar: Sipos Péter mellett balra Kabai László)

Kabai László valóban ivott szombaton: „két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság.

Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál” - mondta a Borsnak Kabai László.

Az viszont biztos, hogy egy ideig még nem vezethet, mert

időbe telik, míg valaki visszaszerezheti a jogosítványát

egy ilyen kihágás után. Mivel az Irigy Hónaljmirigynek még több fellépése is lesz a nyáron, mindenképpen gondot okozhat a helyváltoztatás a dobosnak, ráadásul Kabait hétköznapjai Pesthez kötik, de a belvárostól távol lakik.