Törőcsik Mari a visszatérést tervezi

Törőcsik Mari SZEMÉLY Közéleti személyiség foglalkozása színész
Törőcsik Mari 2010-ben
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari egészségi állapotáról több aggasztó hír is megjelent a közelmúltban, de a Ripost azt írja: a Nemzet Színésze emberfeletti erővel küzd azért, hogy hamarosan újra dolgozni láthassa a közönség.
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari 2010-ben Forrás: MTI/Kollányi Péter

A kétszeres Kossuth-díjas színművésznő, Törőcsik Mari év eleje óta kórházban fekszik, jelenleg a szombathelyi Markusovszky Kórház belgyógyászati osztályán kezelik. Orvosai a nap huszonnégy órájában megfigyelés alatt tartják.

Ugyan nemrégen az is kiderült, hogy a Nemzet Színésze nagyon legyengült, és infúzióval táplálják, a Ripost most arról számolt be: Törőcsik Mari egy pillanatra sem adja fel a harcot, hogy visszanyerje az erejét. 2008 októberében egy rutinvizsgálat során a színésznő kómába esett, miután összeomlott a keringése, de ezek után is is sikerült felépülnie és visszatérnie a munkába.

– mondta a lapnak a színésznő, aki októberben is látható lesz a mozikban, Mészáros Márta Aurora Borealis- Északi fény című filmjében. A Kossuth-díjas rendező legújabb alkotásában Törőcsik Mari egy élet és halál között lebegő, idős asszonyt alakít.