Pink egy magyar rajongó telefonjával szelfizett

PINK SZIGET2017 fesztivál
Vágólapra másolva!
A Sziget nyitónapjának fő fellépője Pink volt, aki hatalmas show-t csinált, és emellett végig nagyon közvetlen volt a rajongókkal. Annyira, hogy az egyiküknek még a telefonját is elkérte egy szelfi erejéig.
Vágólapra másolva!
Pink és a rajongók. Ide kattintva exkluzív képgalériát nézhet meg az énekesnő szigetes koncertjéről Fotó: Rockstar Photographers

Pink éneklés közben, a színpadon állva intett egyik rajongójának, hogy adja neki oda a telefonját. Elsőre viszont nem tudott képet csinálni, mert a mobil le volt zárva. Ezért visszaadta a telefont, megvárta, amíg feloldják neki, utána pedig - még mindig a szám közben -

csinált magáról egy szelfit, háttérben a közönséggel.

Reméltük, hogy a szerencsés rajongó majd közzéteszi a műremeket, és annak rendje és módja szerint fel is töltötte az Instagramra. A fiókja szerint Barbarának hívják a fiatal nőt, akit Pink kiszúrt magának, a képet pedig a szeretlekmagyarorszag.hu vette észre.

- írta a kép alá Barbara, és megköszönte az énekesnőnek a koncertet. Ehhez mi is csak csatlakozni tudunk, mert Pink nagyon odatette magát a Sziget mínusz 1. napján:

Pink olyat mutatott a Szigeten, amit korábban senki

Kicsit nehezen indult be Pink koncertje, így már majdnem elkezdtünk aggódni, hogy még a végén úgy járunk vele, mint Rihannával. de ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna. Pink ugyanis nemcsak végig énekelt és táncolt egy majdnem másfél órás koncertet, hanem lement a színpadról a rajongókhoz, többször átöltözött, felmászott mindenre, amire fel lehetett, és még repült is.