Ezért mondta le Rita Ora a fellépését a Szigeten

Teen Choice Awards 2017 Rita Ora
Rita Ora a Teen Choice Awards átadásán
Vágólapra másolva!
A Sziget szombati napját a beugrók napjának is lehetett nevezni, mert Rita Ora és a Clean Bandit is aznap léptek volna fel, viszont legnagyobb meglepetésre szinte az utolsó pillanatban mondták le részvételüket. Rita Ora már akkor jelezte, hogy egy díjátadón jelenik majd meg ahelyett, hogy Budapesten adna koncertet. Most már az is egyértelmű, hogy a Teen Choice Awards díjátadójára célzott, ott azonban távolról sem az ő megjelenése volt a legnagyobb szenzáció, sőt: sokkal nagyobb port kavart, hogy a díjazott Miley Cyrus mindenki meghökkenésére távol maradt az eseményről.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus fellépésére a Teen Choice Awardson a szervezők és a közönség is nagyon számítottak: olyannyira, hogy a díjátadó egyik hivatalos oldalán néhány órával kezdés előtt megosztottak egy fotót az énekesnőről, amint éppen hangpróbát tart, azzal a szöveggel, hogy Miley Cyrus már a helyszínen van.

Miley Cyrus Forrás: Instagram/mileycyrus

Mint kiderült, az énekesnő egyáltalán nem volt a közelben sem: Victoria Justice jelentette be a színpadon, hogy a díszvendég Cyrus a hírekkel ellentétben

mégsem lesz jelen.

Az Ultimate Choice Award várományosaként, 18-szoros díjazottként és négy további jelölés birtokosaként meglepő döntés volt ez az énekesnőtől. Ráadásul a távolmaradásáról szóló bejelentés egy mondatban hangzott el a megosztó személyiségű műsorvezető, Jake Paul felkonferálásával - így rengeteg elégedetlenkedő komment jelent meg perceken belül a díjátadóval kapcsolatban.

Miley Cyrus később a saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy azért nem tudott részt venni a díjátadón, mert túlvállalta magát, és lehetetlen lett volna tartani azt az időbeosztást, amit tervezett.

"Drága rajongóim és mindenki, aki nézi a Teen Choice Awards átadását! Szívem legmélyéből szeretném megköszönni nektek, hogy kitüntettetek az Ultimate Choice Awarddal. El sem tudom mondani, mennyire elszomorít engem is, hogy nem tudtam elmenni a show-ra - feltett szándékom volt ott lenni, átvenni és megünnepelni a díjat."

A poszt hátralévő részében azonban további elnézéskérés helyett az énekesnő már inkább arra ragadta meg az alkalmat, hogy a távolmaradás okát, a legújabb számát beharangozza.

Csalódásra nem volt jelen személyesen a díjátadón a díjazottak közül

Bruno Mars, Gal Gadot, Beyoncé, Zac Efron vagy Ariana Grande sem.

Rita Ora a Teen Choice Awards átadásán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Ott volt viszont és előadta Your Song című dalát Rita Ora, aki pedig, mint többször is megírtuk, éppen a Szigeten vállalt fellépését mondta le azért, hogy - bár ő nem volt a jelöltek között sem - sok díjazottal ellentétben személyesen jelenhessen meg a ceremónián.