Robbie Williams budapesti koncertjén nagyon boldoggá tett egy rajongót

2017.08.24. 17:54

Így néz ki, mikor a legnagyobb álmod valóra válik - írta a fotó alá a 19 éves Vivien, amelyet Robbie Williams szerdai koncertjén készített a popsztárral.

Ahogyan koncertbeszámolónkban mi is megírtuk, szerdai budapesti fellépésén a Somethin' Stupid című szám előtt a közönség soraiból hívott fel a színpadra egy rajongót Robbie Williams, hogy duettet énekeljen vele. 

Valójában persze nem volt közös éneklés, de a Vivienként bemutatkozó lány végig ott volt a popsztárral a színpadon a szám alatt, utána pedig a telefonját is feladták neki, hogy egy közös képet készíthessen Robbie Williamsszel. 

Mutatjuk, hogy milyen lett a kép, amelyet az osztrák lány közkinccsé tett a Facebookon: 

Facebookja alapján Vivien egyébként megérdemelte a közös fotót, mert hatalmas Robbie Williams-rajongó, aki az énekes turnéjának több állomására is elment már. Mióta a budapesti koncerten rivaldafénybe került, a többi rajongó folyamatosan üzenetekkel árasztja el a lányt, amelyekre Vivien igyekszik is válaszolni.

Nemrég egyébként Pink is hasonló gesztussal örvendeztetett meg egy magyar nőt budapesti koncertjén. Igaz, akkor nem közös kép készült, hanem csak a sztár fotózta le magát a rajongó telefonjával. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK