Chester Bennington egyik utolsó fotóját posztolta özvegye

Chester Bennington, Talinda Ann Bentley
LAS VEGAS, NV - MAY 20: Musician Chester Bennington of Linkin Park (R) and wife Talinda Ann Bentley (L) arrive at the 2012 Billboard Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena on May 20, 2012 in Las Vegas, Nevada. Frazer Harrison/Getty Images for ABC/AFP
Vágólapra másolva!
Néhány nappal azelőtt készült a csütörtökön közzétett kép, hogy a Linkin Park énekese felakasztotta volna magát. Chester Bennington özvegye arra szeretné felhívni a figyelmet a családi fotóval, hogy a súlyos depresszió és az öngyilkos gondolatok nem mindig nyilvánvalóak.
Vágólapra másolva!

„Ez napokkal az előtt volt, hogy a férjem eldobta magától az életét.

- írta a Twitterre feltöltött képhez Talinda Bennington.

A családi vakáción készült fotón Chester Bennington és felesége mellett az énekes négy gyereke látható. Bennington különösen jókedvűnek tűnik, széles mosoly van az arcán.

A Linkin Parkkal éppen egy 29 állomásos észak-amerikai turné előtt álltak - előtte Európában, többek között a VOLT Fesztiválon is koncerteztek -, és pihenésképpen Chester Bennington ellátogatott családjával Arizonába. Ekkor készült az özvegye által most közzétett kép - írja a Rolling Stone magazin.

Chester Bennington a vakáció után egyedül tért vissza kaliforniai otthonukba azzal, hogy dolgoznia kell. Július 20-án lett öngyilkos. Hosszú ideje alkohol- és drogproblémákkal, illetve depresszióval küzdött.

Talinda Bennington egy másik posztban minden rajongót arra buzdította, hogy adományokkal segítsék a One More Light alapítvány munkáját, amelyet férje emlékére hoztak létre.

Chester Bennington és felesége, Talinda Bennington Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison

Nem számít a siker

Nemrég a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl is megszólalt Chester Bennington és Chris Cornell öngyilkossága ügyében (a Soundgarden és az Audioslave frontembere májusban akasztotta fel magát). Grohl szerint a depressziót, és úgy általában

az emberek mentális egészségét is komolyabban kellene venni.

A The Rock FM-nek beszélt arról, hogy Bennington és Cornell esetében a depresszió komoly betegség volt. Dave Grohl egyébként maga is megtapasztalhatta, milyen így elveszíteni egy zenésztársat, mikor Kurt Cobain, a Nirvana frontembere 1994-ben megölte magát.

A Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins ugyanebben az interjúban arról beszélt, hogy nem számít, mennyi pénz van valakinek a bankszámláján, vagy az, hogy hány slágert írt, ha ennyire rosszul érzi magát.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!