A világon bárhonnan be lehet kapcsolódni a Katona virtuális előadásába

Az esemény honlapján már elindult a visszaszámlálás.
Vágólapra másolva!
Különleges színházi élményt készül nyújtani a Katona a közönségnek a Színházak Éjszakáján. Virtuális előadásukkal a világon mindenütt jelen lesznek, és az, aki csatlakozik a programjukhoz, Borbély Alexandrával, Keresztes Tamással, Jordán Adéllal, Rajkai Zoltánnal, Szirtes Ágival és Ónodi Eszterrel állhat együtt a színpadon, és új nézőpontból láthatja Shakespeare egyik klasszikusát.
Vágólapra másolva!

A szombati Színházak Éjszakája egyik izgalmas programjának ígérkezik a Katona József Színházban az Egérfogó háromszor című produkció, amely Shakespeare Hamlet-jének Egérfogó-jelenetét mutatja meg három fiatal rendező, Székely Kriszta, Fehér Balázs Benő és Kovács D. Dániel értelmezésében. A három jelenet közvetlenül egymást követően látható a Katona színművészeinek előadásában este 6, 8 és 10 órai kezdettel.

Ezúttal azonban a színház nem csak a nézőtéren ülőket várja különleges színházi élménnyel: az este 8 órakor kezdődő előadás során azok is rendkívüli pillanatokat élhetnek át, akik telefonnal vagy tablettel a kezükben, laptoppal az ölükben csatlakoznak a közönséghez – legyenek a világ bármely pontján.

A színpadon elhelyezett 360°-os látószögű kamera segítségével élő közvetítésen keresztül bárki bekapcsolódhat az előadásba.

Sőt, mi több: az interaktív megoldásnak köszönhetően eldöntheti, hogy az adott pillanatban a színpad melyik részét szeretné látni, az előadás melyik részletére akar figyelni.

Az esemény honlapján már elindult a visszaszámlálás. Forrás: Katona József Színház

Az egyedülálló színházi élményt szeptember 16-án, este 8 órás kezdéssel bárki átélheti a www.k360.hu oldalon.