A héten kiderülhet, mi lesz a Linkin Parkkal

Chester Bennington, Linkin Park
The American rock band Linkin Park performs a live concert at the O2 Arena in London. Here lead vocalist Chester Bennington is pictured live on stage. UK, 23/11 2014.
Vágólapra másolva!
A Linkin Parkos Mike Shinoda az instagramon titokzatoskodik valószínűsíthetően az együttes jövőjével kapcsolatban. Azt mondja, a héten valami ki fog derülni. 
Vágólapra másolva!

Mike Shinoda, a Linkin Park dalszerző zenésze sejtelmes üzenetet tett ki Instagram-oldalára a hétvégén. A posztban azt írja, hogy kicsit visszavett a közösségi médiás aktivitásából az utóbbi időben, többet nézelődött, mint írt volna. De a végén pedig azt írja a követőinek, hogy figyeljetek, mert

bejelentések lesznek a héten.

Good morning. I'm on a bit of a social media diet. Watching not talking Stay tuned for some announcements this week.

Mike Shinoda (@m_shinoda) által megosztott bejegyzés,

Ez valószínűsíthetően nem a saját projektjeire vonatkozik, hanem talán a Linkin Park jövőjéről is kiderül valami, hiszen Chester Bennington júliusi halála óta az együttes nem játszik sehol, és

nem is tudni, mi lesz velük.

Chester Benningtonról felesége még szeptember elején osztotta meg az énekesről készült egyik utolsó fényképet. A családi fotó néhány nappal Bennington halála előtt készült, és özvegye a közléssel arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a súlyos depresszió és az öngyilkos gondolatok nem mindig nyilvánvalóak. Talinda Bennington legutóbb az énekesről készült utolsó videót is közölte a Twitteren. Azzal harangozta be a felvételt, hogy „a következő posztom lesz az eddigi legszemélyesebb”. Aztán kitette a videót azzal a szöveggel, hogy „mi ilyennek láttuk a depressziót a halála előtt 36 órával”.

A videón Chester Bennington fiával együtt kóstol cukorkát, anélkül, hogy tudná, milyen lesz az íze.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!