Budapestre jön a Trónok harca

"Game Of Thrones" Live Concert Experience
NEW YORK, NY - MARCH 07: Composer Ramin Djawadi performs at the "Game Of Thrones" In Concert at Madison Square Garden on March 7, 2017 in New York City. (Photo by J. Kempin/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Folytatódik a világszerte hatalmas sikert aratott Trónok harca televíziós sorozathoz kapcsolódó koncertshow. A látványos színpadképpel és videotechnikával, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel megtámogatott produkció, amelyet Ramin Djawadi zeneszerző vezényel, 2018. május 18-án jön el a Papp László Budapest Sportarénába.
Vágólapra másolva!

A már hét évadot megélt, nagysikerű tévésorozat, a Trónok harca élő koncertshow-val 2018 májusában jön Magyarországra. A videotechnikával, nagyzenekarral és énekesekkel is megtámogatott show a Papp László Budapest Sportarénában lesz. Az Emmy-díjas HBO-sorozat, a Trónok harca hét évadot felölelő zenei koncertélménye

45 városba jut el a turné során Európában és Észak-Amerikában,

többek között Londonba, Párizsba, Berlinbe, Amszterdamba, Stockholmba, Prágába, New Yorkba, Torontóba, Los Angelesbe, Chicagóba és Bostonba. A koncertet a sorozat zeneszerzője, Ramin Djawadit vezényli a turnén. A szervezők az ő szavait idézték: „a produkció mérete és látványa magával ragadó módon kelti életre Westeros és Essos világát”.

A koncertsorozat egyébként 2017 februárjában indult Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet kipattant Djawadi fejéből. A koncertkörút 2018. május 8-án indul Madridban, és

húsz várost érint Európában májusban és júniusban.

A zeneszerző, Ramin Djawadi az egyik, márciusi Trónok harca-koncerten Forrás: Getty Images/J. Kempin

Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontóban. Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzenéje 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca mellett Emmy-díjra jelölt volt olyan televíziós munkáiért, mint az HBO-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Legújabb projektjei között szerepel az októberben mozikba kerülő Hegyek között című film zenéje.