Intenzív osztályra került Törőcsik Mari

2017.10.12. 10:06

Töröcsik Marit már jó ideje kórházban ápolják, nem rég pedig átkerült az intenzív osztályra, ahol látogatót egyelőre nem fogadhat.

A kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas Törőcsik Mari év eleje óta kórházban van, nem régóta pedig a kórház intenzív osztályára került. Egyelőre nem fogadhat látogatót. Törőcsik Mari állapota többször javult az elmúlt hónapokban, sőt, néhány napra haza is engedték.

Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016 márciusábanForrás: MTI/Kallos Bea

A Blikknek a színésznő egyik ismerőse mondta, hogy valóban „az intenzíven van, állapota sajnálatos módon ismét rosszabbodott. Mindössze reménykedni tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban lesz.

Marit minden apróság felzaklatná, ezért kellett kikapcsolnia a telefonját,

a lánya pedig mindent intéz körülötte. Gondozót fogadott, gondja van Törőcsik imádott velemi házára és a kertre is.”

Törőcsik Mari sokáig nem volt hajlandó enni, ezért infúzióval táplálták, majd állapota javulni kezdett. Még augusztus elején úgy volt, hogy hazaengedik a kórházból, de rosszabbodott az állapota, ezért bent tartották. Szeptember végén a Ripost írta meg, hogy Törőcsik Marit hazaengedték, de csak pár napig maradhatott otthon, mert egy esés miatt visszakerült a kórházba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK