Ed Sheeran díjat nyert és folytatja turnéját

2017.10.19. 14:04

Ed Sheeran megnyerte az idei legjobb előadónak járó Q díjat és azt üzeni a rajongóinak, hogy törései ellenére egy hónapon belül folytatja ázsiai turnéját.

Ed Sheeran, annak ellenére, hogy október 16-án biciklizés közben elütötte egy autó a London Streeten, és a balesetben eltört mindkét karja, úgy döntött, hogy egy hónapon belül folytatja turnéját.

Orvosai először azt tanácsolták neki, hogy sérüléseivel semmiképpen ne lépjen fel. Így az énekes le is mondta az október 22-i, tajvani koncertjét.

Ed Sheeran  a 2013-as Billboard Zenei Díjátadón Las VegasbanForrás: AFP/Ethan Miller

Azonban most azt üzente a rajongóinak , hogy törései ellenére

egy hónapon belül visszatér a színpadra és folytatja ázsiai turnéját.

Az énekes azt is elárulta, hogy rengeteg e-mailje érkezik, amelyekre nem tud válaszolni. Levelezőrendszerében automatikus választ állított be, amely úgy szól: Nem tudok gépelni.

Ed Sheeran azt is hangsúlyozza, hogy ő egy egyszemélyes fellépő, így most, hogy baleset érte, sajnos nem tud mit tenni - nincs, aki helyettesíthetné, és semmilyen módon nem szeretné megrövidíteni sem a rajongóit.

Ha eljöttök a koncertemre, akkor azt a show-t kell látnotok, amiért fizettetek"

-mondta.

Mindeközben az Instagramra felkerült egy kép az énekesről, amint széles mosollyal tartja két törött kezében az idei Q Awardot. A Q Nagy-Britannia egyik legnagyobb, havonta megjelenő zenei magazinja, amely minden évben díjat ad át a legjobb előadóknak, és idén Ed Sheerant tüntették ki. 

"Thank you to Q for the best act in the world today award" - love ed x

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

A popsztár Tajvanon, majd azt követően Osakában, Szöulban, Tokióban, Hongkongban, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Szingapúrban lépne fel, illetve A Simpson család következő epizódjában is szerepel majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK