Tom Jones: A zeneipar is tele van zaklatással és erőszakkal

2017.10.19. 10:19

A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak – hangoztatta Tom Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.

"A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy, mint a filmszerződések esetében."

A kérdésre, hogy tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta, „igen, a kezdetekben, igen.”
„Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz... És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják.

Elmondta, hogy borzasztóan érezte magát, amikor karrierje kezdetén szembetalálta magát ilyennel. „De akkor arra gondolsz, hogy meg kell szabadulnod ettől az embertől, ez így nem lehetséges.”

Tom JonesForrás: VeszprémFest

A hatalomban lévő emberek néha kihasználják helyzetüket, de „nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek”.

A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádakról kijelentette, „ezek az esetek előfordulnak a szórakoztatóiparban, néha elleplezik azokat, de azután fény derül rájuk. Olyan dolgok derülnek ki, amelyeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. De ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy, és el kell fogadnod, a rossz dolgot a jóval együtt. Az igazság azonban mindig kiderül.

Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte,

vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat - mondta. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK