Vágólapra másolva!
Az év egyik legkülönlegesebb múzeumi programját kínálja a szeptemberben bezárt Iparművészeti Múzeum: Halloween éjszakáján bent alvós programot szerveznek az épület Üvegcsarnokában.
Vágólapra másolva!

Ez lesz az első, és hosszú ideig az utolsó alkalom, hogy a felújítás miatt szeptemberben bezárt Iparművészeti Múzeumban éjszakázhatnak a látogatók. A közönség

Halloween éjszakáján birtokba veheti a teljes földszintet,

ahol egyszemélyes, firss ágyneműs mobil ágyakon, vagy akár sátrakban tölthetik az éjszakát. Ez az ottlavós program nemcsak az Iparművészeti Múzeumban, hanem egész Magyarországon egyedülálló.

halloweeni kemping az Iparművészeti Múzeumban Forrás: Iparművészeti Múzeum

Október 31-én Halloween tematikájú programmal is készül a múzeum. Lehet majd töklámpást faragni, és lesznek vezetett túrák is, ahol a résztvevők zseblámpával nézhetnek körül a múzeum olyan zugaiban, ahol máskor aligha lenne lehetőségük. Lesz még mandalakészítés, hennázás és filmvetítés is. Stílszerűen az Éjszaka a múzeumban című filmet adják majd.

Így fest majd az Iparművészeti Múzeum, mint hálószoba Forrás: Origo

Aki befizet a múzeumi kempingezésre, választhat reggelit és vacsorát is. Állítólag a múzeum munkatársai főznek majd bográcsgulyást. Másnap a vendégek szinte egész délelőtt

lustálkodhatnak az Üvegcsarnokban.

A választható reggelit retrósan képzelték el, lesz májkonzerv és kockasajt is.