Törőcsik Mari állapota javul

Törőcsik Mari FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré próba SZEMÉLY színész színésznő színpadi jelenet
Budapest, 2010. december 19. Törőcsik Mari játszik Marcelina szerepében Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais: Figaro házassága című darabjának próbáján a Maladype Színházban december 18-án. A darabot december 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari állapotáról családja és a Nemzeti Színház adott ki rövid, de annál biztatóbb tájékoztatást. 
Vágólapra másolva!

Pénteken biztató hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról. Családja és a Nemzeti Színház közösen adott ki egy rövid közleményt a következő szöveggel:

„A Nemzeti Színház és a család tájékoztatja a közvéleményt, hogy Törőcsik Mari állapota fokozatosan
javul, a Nemzet Színésze

A művésznőnél ma látogatást tett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szombathelyi Markusovszky Kórházban. A Nemzet Színészének állapotáról a család, a Nemzeti Színház és a kórház továbbra is folyamatosan konzultál, és közösen tájékoztatja a közvéleményt.”

Törőcsik Mari 2010-ben Forrás: MTI/Kollányi Péter

Bő hete még Varnus Xavér írta Facebook-oldalán, hogy Törőcsik Mari lányától tudta meg, hogy a színésznő nagyon rosszul van, ezért Varnus arra kérte követőit, hogy gondoljanak rá sokat. Törőcsik Mari még október elején került intenzív osztályra. Előtte az év nagy részét kórházban töltötte. Egyszer hazaengedték, de csak néhány napot lehetett otthon, mert elesett, és újra visszakerült a kórházba.