Ed Sheeran hónapokig nem lép fel

2017.10.30. 12:44

Ed Sheeran egy biciklis balesetben eltörte mindkét karját, így le kellett mondania a soron következő, ázsiai koncertjeit, amelyeket 2018-ban fog pótolni.

Ed Sheeran október 16-án a London Streeten tekert a bringájával, amikor elütötte egy autó. A balesetben mindkét karját eltörte. Sokáig abban reménykedett, hogy hamar felépül, és újra színpadra tud állni, de végül egészen jövő évre kellett halasztania ázsiai turnéját.

Cheers @damienhirst x

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Az énekes október 19-én még abban a reményben írt a rajongóinak, hogy egy hónapon belül újra színpadra áll, és folytatja a bulikat. Ez viszont csak egy álom maradt, ugyanis gyógyulása hosszabb ideig tart. Az NME azt írja,

legközelebb csak április 8-án énekel a közönségnek

Manilában. Azután osakai és tokiói koncertjeit pótolja. Ed Sheeran ugyan balesetet szenvedett, de ez nem gátolta meg abban, hogy átvegye az idei Q-díj miniszobrát. Október 19-én került fel az Instagramra róla egy kép, ahol a Q Magazin legjobb előadójának járó szobrot tartja a két bekötött kezében.

Ed Sheeran Los Angeles-i koncertjén 2015. február 10-én.Forrás: AFP/Ringo Chiu

Időközben az is kederült, hogy a baleset idején Ed igazából a The Jonathan Ross Showba készült, hogy eleget tegyen a meghívásnak. Amikor az ütközés megtörtént és felállt a földről csak annyit érzett, hogy fáj a karja, egy cseppet sem gondolt arra, hogy eltört, főleg nem azt, hogy mindkettő. Ezután felpattant a bringájára és elment egy kocsmába, aztán hazament és reggel 5-kor kelt fel a kínzó fájdalomra.

Das Boot @zoeydeutch

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK