Színészeivel kampányol a Nemzeti Színház

Nemzeti Színház
plakát
Az ügynök halála
Blaskó Péter
Bánsági Ildikó
Vágólapra másolva!
A 180. évadát és épülete megnyitásának 15. évfordulóját ünnepli a Nemzeti Színház, ezért november 1-jétől köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken új, egységes arculatú kreatív anyagokkal jelentkezik.
Vágólapra másolva!

Új plakátkampánnyal ünnepli 180. évadát és 15 éves új épületét a Nemzeti Színház. A kampányban színészeinek portréival hirdeti a 2017/2018-as évad új bemutatóit a színház. A

11 plakáton

– a bemutatók időrendi sorrendjében – a Bánk bán, Az ügynök halála, a Figaro házassága avagy egy őrült nap emléke, a Házasság Palermóban, az Úri muri, a Szent szörnyetegek, a Pogánytánc, a Cseresznyéskert, az Egri csillagok, a Woyzeck és a Gömbfejűek és a Csúcsfejűek szereplői láthatók.

Blaskó Péter és Bánsági Ildikó Az ügynök halála című előadás plakátján

A képre kattintva galéria nyílik!

Forrás: Rózsa Erika

Valamennyi plakáton a beállítások utalnak az előadások hangulatára. A kampánynak csak egyik célja az előadások bemutatása, a másik pedig a színház művészeinek megismertetése, de akár csak megjelenítése. A plakátok szándékosan készültek modern, magazinos stílusban, a fotókat Rózsa Erika készítette. A plakátokhoz

Huszonöt színész állt modellt

a plakátokhoz: Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművész, Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színművész, Blaskó Péter, a Nemzet Művésze, Bánsági Ildikó, a Nemzet Művésze, Nagy-Kálózy Eszter Kossuth-díjas színművész, Horváth Lajos Ottó Érdemes Művész, Varga József színművész, Rátóti Zoltán Érdemes Művész, Szarvas József Kiváló Művész, Trill Zsolt Kiváló Művész, Szűcs Nelli Érdemes Művész, Fehér Tibor Jászai Mari-díjas színművész, Farkas Dénes Sinkovits Imre-díjas színművész, Tóth Auguszta Jászai Mari-díjas színművész, Nagy Mari Érdemes Művész, Bakos-Kiss Gábor Nívó-díjas színművész, Schnell Ádám Érdemes Művész, Kristán Attila Jászai Mari-díjas színművész, Ács Eszter, Barta Ágnes, Berettyán Nándor, Mátray László Jászai Mari-díjas színművész, Nagy Márk egyetemi hallgató és Herczeg Péter szintén egyetemi hallgató.