Még mindig nem ment ki a divatból a Despacito

2017.11.17. 17:51

Tarolt a Despacito a 18. Latin Grammyn, Luis Fonsi dala összesen 4 díjat nyert. Shakira sem tért haza üres kézzel Las Vegasból, bár több kategóriában az énekesnőt is legyőzte Fonsi slágere. 

A világon már mindenki tudta, hogy a Despacito a legjobb, és most a Latin Grammy is megerősítette: Luis Funsi slágere verhetetlen volt.A 18. Latin Grammy gálán összesen 4 díjat kapott, az év legjobb dala, az év legjobb felvétele, az év legjobb rövid vieoklipje, és az év legjobb városi előadása kategóriákban.  

Luis FonsiForrás: Clasos.com/Luis Ortiz/Clasos

Végülis a győzelem várható volt, mivel az év eleji megjelenése óta meghódította az egész világot, a YouTubeon már több, mint 4 milliárd megtekintése volt.

„Éljen Puerto Rico” - mondta Fonsi, amikor átvette az egyik díját a vegasi MGM Grand Garden Arénában.

A számot egyébként Daddy Yankeeval közösen éneklik, és Justin Bieberrel is készült egy verzió. A színfalak mögött az újságírok arról faggatták Fonsit, hogy a Latin Grammyn miért egyedül állt színpadra a népszerű slágerrel. A puerto ricó-i énekes azonban eloszlatta a rosszindulatú pletykákat, és elmondta: nincs konfliktus a másik két előadóval, sőt, testvéreiként tekint rájuk. Fonsi nem egy díjat Shakira elől vitt el, a kolumbiai énekesnő Chantaje című száma szintén jelölt volt az év dala,  az év városi előadója, és az év felvétele kategóriákban. Végül Shakira is győztesként távozott a gáláról: El Dorado című lemeze lett az év legjobb kortárs vokális pop albuma.

Shakira Twitter oldalán gratulált a Latin Grammy év embere kategória győztesének, Alejandro Sanznak, még 2009-ben közösen énekelték a La Tortura című számot, régóta jó barátok.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK