Itt vannak a 2018-as FEZEN első sztárfellépői

Mr. Big zenekar
LONDON, UNITED KINGDOM - SEPTEMBER 20: Billy Sheehan and Paul Gilbert of Mr Big perform at Shepherds Bush Empire on September 20, 2011 in London, England. (Photo by Chiaki Nozu/WireImage)
Vágólapra másolva!
Kiadták a 2018-as FEZEN első három húzónevét. A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy már biztosan ott lesz 2018. július 25. és 28. között a székesfehérvári fesztiválon.
Vágólapra másolva!

A FEZEN fesztivál szervezői kedd reggel adták ki az első három külföldi fellépő nevét, akik ott lesznek a 2018-as fesztiválon. Az egyik

a 30 éves Mr. Big,

akik július 26-án lépnek majd fel. Aztán ott lesz az Enter Shikari, akik szinte hazajárnak Magyarországra, de legalábbis ki-be járkálnak a magyarországi fesztiválokon. Egyébként két hónapja jelent meg új albumuk, és 2018-ban lesz 15 éve, hogy ezen a néven működnek. Ők július 28-án lépnek majd fel a FEZEN-en.

A harmadik név, amit kedden hoztak nyilvánosságra, a Fozzy. A zenekart a profi pankrátor, médiahős, énekes Chris Jericho, a Stuck Mojo gitárosával és dobosával Rich Warddal és Frank Fontserával, valamint a Mike Portnoy Adrenalin Mobjában basszerozó Paul Di Leóval és Billy Grey gitárossal alkotja. Az amerikai rock-metal együttes – az Enter Shikarihoz hasonlóan –

friss albummal érkezik a FEZEN-re,

ők a július 26-án, a Mr. Big előtt lépnek fel Fehérváron.

Az első három név mellé kedvezményes jegyekkel jöttek ki a szervezők. A fesztivál négynapos bérlete karácsonyig 14 990 Ft-ért kapható, a napijegy pedig 6 990 Ft-ba kerül. A diákoknak idén 12 990-ért árulják a bérletet. Nekik a napijegy is kedvezményes karácsonyig: 5 990 Ft.