A rasszizmusról rappel 6 percen át

2017.12.11. 10:07

Eminem újabb számot mutatott be a jövő héten megjelenő albumáról. Korábban már nyilvánosságra hozta Beyoncéval közös számukat, és a december 15-én megjelenő Revival-on olyan sztárokkal zenél még együtt, mint P!NK, Alicia Keys, és Ed Sheeran.

Eminem új albuma megjelenése előtt egy héttel közzétett egy számot a lemezről. Ez a második az új anyagról, mivel korábban már kiadta a Beyoncéval közösen előadott dalt, a Walk On Water-t. A frissen kiadott dal a Revival című albumról pedig az Untocuchable került ki most.

A Revival december 15-én jelenik meg, és az a hír járja, hogy Eminem új lemezén sokkal többet foglalkozik a politikával, mint eddig bármikor.

Eminem új lemezén sem rejtegeti véleményét.Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Az Untouchable is egy hat perces értekezés a rendőri brutalitásról, az óriási jövedelemkülönbségekről, valamint a rasszizmusról.

Eminem kilencedik albumán a korábban említett Beyoncé mellett olyan sztárokkal készített közös számokat, mint P!NK, Alicia Keys, és Ed Sheeran.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK