Robbie Williams agyi problémák miatt mondta le koncertjeit

Robbie Williams koncert, Groupama Aréna, Budapest, 2017
Vágólapra másolva!
Robbie Williams csak a napokban árulta el, hogy pontosan miért kellett lemondania néhány koncertjét még szeptemberben. Azt eddig is lehetett tudni, hogy intenzíven volt, most kiderült, hogy az agyában találtak rendellenességet.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams a napokban árulta el, pontosan miért kellett néhány hónapja lemondania néhány oroszországi koncertjét. Még akkor kiderült, hogy egy hétig volt kórházban, ráadásul intenzív osztályon, de annál többet nem mondott, hogy voltak aggasztó eredményei a vizsgálatoknak. A Sunnak adott interjújában most viszont azt is elmondta, hogy

az agyában találtak rendellenességet.

Robbie Williams budapesti koncertje augusztusban Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is részletezte, hogyan lett rosszul Zürichben a szeptember 2-ai koncertje előtt a backstage-ben. Azt mondta,

lebénult a bal karja, szünet nélkül folyt ki a nyála a szája egyik sarkából.

Állítólag nagyon megfájdult a feje, és még lélegezni sem tudott rendesen. Úgy mondta, nem tudott egy rendes, mély levegőt venni. Rengeteg vizsgálatot végeztek el rajta, az agyát és a szívét is megnézték, és hamar kiderült, hogy az agyi elváltozás egy vérfolt volt. Williams az interjúban azt is elmondta, hogy a rosszullét óta visszatért a jógához, piláteszhez, és többet figyel a táplálkozásra is. Az augusztusi Budapesti koncertjén ebből egyébként nem sok minden látszott, akkor még csak hátfájásról lehetett tudni. A koncerten mi is ott voltunk, a koncertbeszámolóhoz kattintson a képre!

Robbie Williams hátfájós apukaként is hatalmas show-t csinál

Robbie Williams nézett már ki jobban, szerda este Budapesten képtelen volt rendesen kiénekelni a magas hangokat, feliratozták neki a saját dalszövegeit, és minden adandó alkalmat megragadott, hogy leüljön a színpadon. De nem a levegőbe beszéltek akkor, amikor a szórakoztatás nehézsúlyú bajnokának titulálták a koncertje intrójában, mert mindezen tényezők ellenére nem okozott csalódást, és nagy show-t csinált a Groupama Arénában.