Nem akarják hologramként látni egykori énekesüket

Chester Bennington
Linkin Park plays O2 Arena on 23/11/2014 at O2 Arena, London. Persons pictured: Chester Bennington, Chester Charles Bennington.
Vágólapra másolva!
Az egészen biztos, hogy a Linkin Park nem fogja nyáron elhunyt énekesét egy hologrammal helyettesíteni. Az ilyen jellegű turnézást biztosan kizárják, és azt ígérik, hamarosan kitalálják és el is árulják, hogyan tervezik az együttes jövőjét. 
Vágólapra másolva!

A Linkin Park jövőjét még mindig sok rajongó találgatja. Az együttes Chester Bennington öngyilkossága után, nyár óta énekes nélkül üzemel. Az üzemelést persz nagyon visszafogottan kell érteni, ugyanis az együttes lényegében vegetál. Adtak egy óriási emlékkoncertet még októberben, amit teljes mértékben Bennington emlékének szenteltek.

Mike Shinoda of Linkin Park a Linkin Park And Friends Celebrate Life In Honor Of Chester Bennington nevű koncerten október 27-én Hollywoodban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Az nagyon valószínű, hogy nem hagyják abba a zenélést, hiszen elképesztően népszerű bandáról van szó. Csak a Facebookon nagyjából 60 millióan követik őket. Mike Shinoda, aki Chester Bennington óta már teljes értékű zenekarvezetőként tevékenykedik, mostanában

reagált arra a tanácsra,

hogy ugyan, miért nem turnéznak Chester Bennington hologramjával. Shinoda a december közepi instagramos élő adásában tisztázta, hogy mi a véleménye az ötletről. A videón 19:07-kor olvassa be a rajongói kérdést, és szinte gondolkodás nélkül meg is válaszolja:

Aztán kifejtette, miért gondolja így: „ha már veszítettetek el szerettet, például a legjobb barátot, egy családtagot, el tudjátok képzelni, hogy hologramként látjátok viszont? Szörnyű lenne.” Aztán rátért a lényegre, azaz a zenekar jövőjére. Azt mondta, ”nem tudom, mit fogunk csinálni, de ki fogjuk találni”.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!