Hisz a kemoterápiában az életéért küzdő Székhelyi József

2017.12.28. 09:32

Pár hete kezdték kemoterápiával kezelni Székhelyi Józsefet, akit tüdőrákkal, mirigyhám áttéttel diagnosztizáltak. A színésznek a dohányzásról is le kell szoknia, családja mindenben mellette áll.

„Köszönöm, jól vagyok, a helyzetnek megfelelően” – mondta a színész a Borsnak.

Azt is mondta, nem a kemoterápia számít, hanem az, hogy Mr. Greent játssza a Szép jó estét, Mr. Green-ben, a Belvárosiban, majd a Halpern és Johnson egyik szerepét a Hatszín Teátrumban.

„Visszahívtak ezzel a darabbal Nyíregyházára is, ahol díjat nyertünk vele. Két előadás is lesz majd, egy délután és egy este" – mondta.

Forrás: [origo]

Székhelyi József tehát ugyanúgy dolgozik a kezelés mellett, mint mielőtt még megtudta volna, hogy beteg.

Nincs választásom. Kezelésre járok, az történik, amit rendeltek az orvosok, és pont úgy viselem, ahogy elmondták, ahogy elvárom magamtól. Ez vállalható, vállalandó. A kemóban elszántan hiszek, remélem, hogy nekem is működik majd. Még mindig csak azt tudom mondani, hogy le van szarva a halál, éljen az élet!

– mondta a színész, akinek most a dohányzást is abba kell hagynia: „Nem szívom le a füstöt, hanem kipöfögöm. Trükkös, köztes megoldás, míg le nem szokom teljesen".

Székhelyi József a karácsonyt a családjával töltötte. Elmondta, hogy vele volt mind a hat gyereke és a négy unokája.

Ez a legszebb a világon! Ők mindenben mellettem állnak, mondhatom, hogy szemmel vagyok tartva. Szigorúan ellenőrzött apuka lettem!

– mondta nevetve a Borsnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK