Amy Winehouse szelleme rendszeresen visszajár

2018.01.02. 17:15

27 évesen halt meg 2011-ben Amy Winehouse énekesnő. Édesapja azt mondta, már a halála után egy héttel jelzett neki lánya, azóta pedig időnként visszatér. Az ágyán ül, és őt nézi.

Amy Winehouse apja azt állítja, hogy lánya szelleme rendszeresen meglátogatja. Az énekesnő 2011-ben halt meg alkoholmérgezésben. 27 éves volt. Az NME beszámolója szerint halála után három évvel kezdőtek a furcsaságok a családjával. Az apja, Mitch Winehouse állítólag már régóta érezte, hogy lánya vissza fog térni, és azt mondja, ez már meg is történt.

Amy Winehouse 27 évesen halt megForrás: AFP/Ed Jones

„Rengeteg különös dolog történik. A szelleme gyakran az ágyam végére ül. Ugyanolyan gyönyörű az arca, mint amilyen volt, és engem néz. Ilyenkor megkérdezem, jól van-e, mert ideges leszek attól, hogy látom. Valamilyen mértékben pedig mégis megnyugtató, hogy a közelemben van. Mitch azt is elmondta, hogy csupán egy hét telt el Amy halála után, amikor a nővére házába berepült egy ugyanolyan madár, mint amilyen a lánya karjára volt tetoválva.

„Feltettük a tornácra. Éjjel történt, amikor a madarak nem repülnek, de ő visszajött és ráült a lábamra. Ezután újra kitettük, de a madár megint visszajött, közénk ült és énekelni kezdett. Mára pedig állandóan fekete madarakat látok” - mondta az apja. 

további tartalmaink a rovatból