John Newman újra fellép Magyarországon

2018.01.10. 16:14

John Newman fellép az EFOTT-on, a brit világsztár legutóbb a Strand fesztiválon állt a magyar közönség elé. John Newman nemcsak énekel, hanem dalokat is ír, számos világszter neki köszönheti slágereit. 

John Newman brit énekes sztár is fellép az idei EFOTT-on. Az egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén július 10-től 16-ig Velence-Sukoró térségében rendezik meg. John Newman, már többször fellépett hazai fesztiválokon, tavaly például a zamárdi Strandon. 

John Newman 14 éves korában kezdett zenével foglalkozni, 20 évesen Londonba költözött, 2012-ben pedig elkészítette a már EFOTT-on is járt Rudimental formációval közös első slágerét, a Feel the Love-ot, amely több országban lett listavezető dal. A legnagyobb sikert Love Me Again szóló slágerének köszönheti, ennek videóklipjével nyerte meg első zenei díját 2013-ban. Klipjeit maga rendezi, emellett számos sláger dalszövegét is ő írta.

John Newman a 2015-ös VOLT Fesztiválon.Fotó: Bielik István - Origo

John Newmannek olyan ismert előadók is sokat köszönhetnek, mint Calvin Harris, Jessie J vagy Kygo. Az énekes eddig két albumot (Tribute - 2013, Revolve - 2015) készített, koncertjei világszerte teltházasak. Idén az EFOTT házigazda felsőoktatási intézménye az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK