Bánja-e Básti Juli, hogy a betörők elvitték a Kossuth-díját?

Básti Juli
Kalmár Tibor
Vágólapra másolva!
Vajon bánja-e, hogy a betőrök elvitték a Kossuth-díját, és milyen lelki teherrel kellett megküzdenie Básti Julinak eddigi pályáján? A színésznő Kalmár Tibor vendége lesz vasárnap este, és többek között ezekről is fog beszélni.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este, nyolc órától Básti Julival beszélget Kalmár Tibor a Sláger FM Sláger Téma című műsorában. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja beszél majd arról, vajon bánja-e, hogy egy betörés alkalmával ellopták a Kossuth-díját, illetve még arról is,

miféle lelki terhet kapott az elismeréssel együtt.

Természestesen legújabb bemutatójáról, a Centrál Színházban látható Kísértetek-ről mesél majd a színésznő, ahogy arról is, milyen hálás, és ritka pillanat, ha egy drámát kifejezetten a női főszereplőkre írják, és egyben micsoda felelősség is egy ilyen feszültséggel teli, mégis párbeszédcentrikus darab főszerepét alakítani.

Básti Juli Kalmár Tibor műsorvezetővel Forrás: Sláger FM

Básti Juli beszél majd a Katonában eltöltött évekre is, hisz ismét együtt játszhat a Kísértetek-ben Gáspár Sándorral, akinek testvére, Gáspár Tibor is szerepel a darabban, így a fivérek először láthatók együtt a Centrál színpadán. A művésznő arról is beszél, hogy gazdag színészi karrierjéből miért hiányoznak az igazán nagy mozifilmes főszerepek. Sőt, még egy felhívás is elhangzik majd az interjú végén a producerek, filmrendezők felé. A beszélgetést január 21-én, vasárnap lehet meghallgatni a Sláger FM-en.