Újabb veterán zenész hagy fel a koncertezéssel

2018.01.31. 12:11

Júliusban áll utoljára színpadra Paul Simon. A 76 éves zenész Elton Johnhoz hasonlóan bejelentette, hogy felhagy a koncertezéssel. Simont Londonban láthatja majd utoljára a közönség.

Elton John után újabb veterán zenész jelentette be, hogy felhagy a koncertezéssel. Búcsúzik a közönségtől Paul Simon, a 76 éves zenész azt mondta: többé már nem érdekli a showbiznisz.  

Paul Simon 2016-ban adta ki 13. lemezét.Forrás: Sputnik/Stringer

A búcsúkoncert július 15-én lesz a londoni Hyde Parkban. Az eddig bejelentett vendégfellépők James Taylor, és Bonnie Raitt. A magyar származású Paul Simon pályafutásáról itt írtunk részletesen: 

Paul Simon: a suttyomban kiadott lemeztől a világhírnévig

Paul Simon csütörtökön ünnepli 75. születésnapját. Azon kevesek közé tartozik, akik kétszer is bekerültek a Rock and Roll Hall of Fame-be, azaz a Hírességek Csarnokába. Sőt, éppen tíz éve a Time magazin választotta be a világunkat formáló 100 legjelentősebb ember...

 Paul Simon már két éve is gondolkozott a visszavonuláson - írta a CoS. Akkor a zenész azt mondta, egy bátorságpróba, hogy képes lesz-e abbahagyni a zenélést, és talán akkor fog rájönni, hogy ki is ő valójában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK