Törőcsik Mari komoly ajánlatot kapott Koltai Lajostól

Törőcsik Mari
Budapest, 2015. január 14. Törőcsik Mari színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban Iglódi István Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészre, rendezőre és érdemes művészre emlékeztek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Egy hete engedték haza a kórházból Törőcsik Marit, és máris van egy szerepajánlata. Koltai Lajos kérte fel egy monodráma főszerepére. 
Vágólapra másolva!

Egy kisebb megszakítással egyéves kezelés után, a múlt héten engedték haza Törőcsik Marit a szombathelyi kórházból, és már

van is egy komoly szerepajánlata.

Koltai Lajost egy monodráma színpadra állítására kérték fel, és a szerepre nem tud mást elképzelni, mint Törőcsik Marit, akit állítólag még a kórházban kérdezett meg a szerepről. Azt kérdezte tőle, „megtanulsz nekem 42 oldalt?”. Törőcsik akkor azt válaszolta, ”persze”.

Törőcsik Mari nem zárkózik el a szerepajánlattól Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Ripost telefonon kereste fel a színésznőt, aki azt mondta, „nagyon szeretem Koltai Lajost. Ő is meglátogatott, éppen úgy, mint Jordán Tamás.

de az biztos, hogy a visszatéréssel még várnom kell, ha pedig eljön az idő, akkor is csak fokozatosan, kisebb szerepekben lehet róla szó.” Azt is elmondta, hogy Budapestre nem is gondol, ha fellépésről lenne szó, „oda már biztosan nem megyek játszani” - mondta. A monodráma szerepét Törőcsik Mari állítólag akár ülve is végigjátszhatná.