Törőcsik Mari komoly ajánlatot kapott Koltai Lajostól

2018.02.02. 10:44

Egy hete engedték haza a kórházból Törőcsik Marit, és máris van egy szerepajánlata. Koltai Lajos kérte fel egy monodráma főszerepére. 

Egy kisebb megszakítással egyéves kezelés után, a múlt héten engedték haza Törőcsik Marit a szombathelyi kórházból, és már

van is egy komoly szerepajánlata. 

Koltai Lajost egy monodráma színpadra állítására kérték fel, és a szerepre nem tud mást elképzelni, mint Törőcsik Marit, akit állítólag még a kórházban kérdezett meg a szerepről. Azt kérdezte tőle, „megtanulsz nekem 42 oldalt?”. Törőcsik akkor azt válaszolta, ”persze”. 

Törőcsik Mari nem zárkózik el a szerepajánlattólForrás: MTI/Zih Zsolt

A Ripost telefonon kereste fel a színésznőt, aki azt mondta, „nagyon szeretem Koltai Lajost. Ő is meglátogatott, éppen úgy, mint Jordán Tamás.

Emlékszem az ajánlatra, és nem is zárkózom el,

de az biztos, hogy a visszatéréssel még várnom kell, ha pedig eljön az idő, akkor is csak fokozatosan, kisebb szerepekben lehet róla szó.” Azt is elmondta, hogy Budapestre nem is gondol, ha fellépésről lenne szó, „oda már biztosan nem megyek játszani” - mondta. A monodráma szerepét Törőcsik Mari állítólag akár ülve is végigjátszhatná. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK