Újabb híres metalbandát jelentett be a FEZEN

2018.02.09. 10:11

Riffekből, gitárszólókból nem lesz hiány a 2018-as FEZEN csütörtöki napján. A korábban már bejelentett Mr. Big mellett szintén július 26-án érkezik Székesfehérvárra a New York-i thrash metal legenda Anthrax, a brit power metal egyik kiemelt zenekara a DragonFroce, valamint a Mr. Big és a Poison volt, a The Winery Dogs jelenlegi gitárhőse, korunk egyik legjobb gitáros-énekes előadója, Richie Kotzen is.

Ahogy közeledik a FEZEN, úgy bővül a fellépők listája, a múlt heti magyar pop nevek után, most ismét a keményebb műfajokat erősítő nemzetközi érkezőket jelentett be az idén július 25-28. között rendezett székesfehérvári fesztivál. Érdemes időben lecsapni a belépőkre, Február 12-ig élnek a mostani elővételes árak.  

Az Anthrax közel 40 éves pályafutása alatt 10 millió lemezt adott el.Forrás: Hujber Krisztián

Július 26-án, a már korábban bejelentett Mr. Biggel egy napon lép fel a thrash metal legenda az Anthrax. A New York-i zenekar egyike a műfaj úttörőjének számító Big Fournak, azaz a nagy négyesnek. Közel negyven éves pályafutásuk alatt, több mint tízmillió lemezt adott el Scott Ian alakulata. A csütörtöki napra érkező Anthrax a 2016-os fesztiválon elmaradt koncert pótlásaként kemény bulit ígér idén a FEZEN nagyszínpadán.

Richie Kotzen 2017-es albumával érkezik a FEZEN-re.Forrás: Hujber Krisztián

A Poison és a Mr. Big egykori, a The Winery Dogs jelenlegi gitárvirtuóza, Richie Kotzen egykori zenekarával egy napon, csütörtökön játszik az idei FEZEN-en. Az amerikai gitáros, énekes, dalszerző 2017-es új stúdióalbumával és legnagyobb slágereivel érkezik Székesfehérvárra.

DragonForce nem először koncertezik a FEZEN-en.Forrás: Hujber Krisztián

A DragonForce szintén tavaly jelentkezett új lemezzel, ami az idei fesztiválos koncertjük alapját is adja.  Herman Lit és bandáját nem kell bemutatni a FEZEN közönségének, nem először érkeznek Székesfehérvárra. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK