Törőcsik Mari: Meg kellett volna halnom az orvosok szerint

Centrál Színház felújított előtér szórakozás kultúra Törőcsik Mari színésznő
Centrál Színház új előterének ünnepélyes átadása. Törőcsik Mari színésznő 2016.10.27.
Vágólapra másolva!
Bár Törőcsik Mari még csúnyán köhög, mégsem panaszkodik: a művésznő büszkén mondta, hogy orvosai szerint bele kellett volna halnia betegségébe. Bodrogi Gyula már nagyon várja, hogy újra láthassa Törőcsik Marit, és örül neki, hogy volt felesége jobban van. 
Vágólapra másolva!

Bodrogi Gyula április 15-én lesz 84 éves, és azért várja már most nagyon a születésnapját, hogy végre újra találkozhassanak Törőcsik Marival. „Hosszú-hosszú idő után végre újra láthatjuk egymást a volt feleségemmel, Törőcsik Marival.

Gyakran beszélünk egymással telefonon, de rég nem találkoztunk. Bízom benne, áprilisig már nem történik semmi baj” - mondta a Ripostnak a Kossuth-díjas művész. Idén a szűk családdal ünnepelnek majd, valamint a Nemzeti Színház is minden évben köszönti Bodrogit.

Törőcsik Mari bár még sokat köhög, mégsem panaszkodik. Fotó: Mudra László - Origo

Törőcsik Mari végre jobban van, a művésznő kisebb megszakításokkal egy évet töltött kórházban. Nemrég végre hazatérhetett velemi otthonába. „Látják? Megint visszajöttem! Nem olyan könnyű ám engem leírni, én még a klinikai halálból is visszahoztam magam. Most legutóbb

azt mondták az orvosok.... Sajnos, az időjárás-változás rossz hatással van rám, hallhatják, mennyire köhögök, azért is vigyázok, hogy meg ne fázzak, mert az végzetes lehet. A Markusovszky körülbelül a tizedik kórház volt, ahol kezeltek, és végre rendbe is hoztak”– mondta a Blikknek.Törőcsik Mari tüdőgyulladása után még mindig köhög,

alig kap levegőt, de mégsem panaszkodik.

„Még a halálhíremet is keltették, de szerencsére még élek, mert nem adom meg magam ám olyan könnyen. A nyolcvanas években, amikor először voltam a klinikai halál állapotában, a nagyhatalmú színikritikus, néhai Molnár Gál Péter már előre megírta a nekrológomat”– mondta a művésznő.