Mégsem turnézik a Spice Girls

2018.02.12. 11:09

Rendszeresen felbukkannak hírek arról, hogy a Spice Girls ismét összeáll, ahogy tették azt 2008-ban is, amikor az Egyesült Államokban és Európában turnézták. Eddig is Victoria Beckham akadályozta meg azt, hogy újra együtt énekeljenek, és a turnézást most végleg kizárta. 

Csalódottságot okozott rajongóiknak Victoria Beckham, aki kizárta, hogy a Spice Girls újra összeáll egy világturné erejéig. „Nem fogok turnézni. A lányok sem fognak turnézni” - mondta az üzletasszonnyá lett korábbi énekesnő szombaton. A lányok nemrég találkoztak, hogy a közös munka új lehetőségeit keressék, és az is felmerült, hogy újra összeállhat a csaknem két évtizede feloszlott lánycsapat, amely utoljára a 2012-es londoni olimpián lépett fel együtt. A Spice Girls öt tagja, a 42 éves Mel B, a 43 éves Victoria Beckham, a 42 éves Emma Bunton, a 44 éves Mel C és a 45 éves Geri Horner a közösségi médiában még egy közös fotót is feltöltöttek arról, amikor Geri Horner London közeli házában találkoztak. Ez volt állítólag az első közös találkozásuk 2012 óta.  

Victoria Beckham már korábban is elmondta, hogy nem fog énekelni.Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Legutóbb azonban amikor a Spice Girls új terveiről, a találkozóról kérdezték Victoria Beckhamet, azt mondta, hogy csupán ötleteltek, elgondolkodtak néhány elképzelésen. Rendszeresen felbukkannak hírek arról, hogy az egykori lánybanda ismét összeáll egy koncertkörútra, ahogy tették azt 2008-ban, amikor az Egyesült Államokban és Európában turnézták. Victoria Beckham az, aki legkevésbé akarja az újabb közös koncertezést, már a megbeszélés előtt azt mondta, hogy csak akkor vesz részt a közös projektben, ha nem kell énekelnie. Arról is szó volt, hogy TV-műsorral készülnek a lányok, szerencsére ezt az elképzelést még nem zárta ki egyikőjük sem.

A Spice Girls 1996-ban futott be a Wannabe című számmal, és minden idők legtöbb lemezét eladó lánybandája lett. Az együttesnek 2000-ben bekövetkezett felbomlásáig 85 millió lemeze kelt el. A 2012-es londoni olimpia záróünnepségén léptek fel együtt utoljára. Fél évvel később pedig megjelentek a róluk szóló, Viva Forever! című musical premierjén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK