Elton John rendesen leégette magát a kiejtésével

2018.02.22. 14:43

Elton John kedves gesztusnak szánhatta a videoüzenetet, azonban végül csúnyán leégett azzal, hogy Ed Sheeran nevét hibásan ejtette ki. Nem ez volt az első alkalom, hogy Elton John belebakizott a Sheeran vezetéknévbe.

Elton John a világhírű Caesars Palace szállodában koncertezik folyamatosan, így most is Las Vegasból küldött videoüzenetben tudott csak gratulálni Ed Sheerannek, amiért elnyerte a 2018-as Brit Awards-on a Globális siker-díját. Annak ellenére, hogy „drága barátom”-nak szólította Sheerant, a vezetéknevét rosszul ejtette ki.

Elképzelhető, hogy csak egy nyelvbotlás történt, de az sem kizárt, hogy Elton John valóban nem tudja, hogy kellene kiejteni Ed Sheeran nevét, mindenesetre az internet azóta a legendás zenészen nevet.

Egy 2012-es és egy 2015-ös Twitter-bejegyzés alapján kiderült, hogy Elton John nem először mondta ki rosszul Ed Sheeran nevét. 

Bár Ed Sheeran nem távozott üres kézzel a 2018-as Brit Awardsról, mégsem lehet teljesen elégedett, ugyanis összesen 5 kategóriában jelölték, de csupán egy díjt kaphatott meg végül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK