Nagy buli várható hétfőn, jön Caro Emerald

2018.02.23. 15:40

Fesztiválokon már fellépett itthon, de önálló nagykoncertje még nem volt. Aki már látta, hallotta színpadon, bizonyára újra bulizna egyet a holland énekesnővel február 26-án.

Három hazai fesztiválfellépése után Caro Emerald első önálló koncertjét adja majd magyar rajongóinak 2018. február 26-án a Papp László Budapest Arénában. Akik látták, például másfél éve, a Balatonnál, a Strand Fesztiválon, egyetértenek abban, hogy óriási bulit tud csapni az énekesnő és csapata, akkor konkrétan a nagyszínpad fellépői elől szívta el a nézőket: aki ott bolyongott a nagysátor százméteres környékén, nem tudott szabadulni a ritmusoktól, magával ragadta a kirobbanó energia, vidámság, ami a színpadról áradt.

Forrás: AFP/Robin Utrecht

Az énekesnő épp turnén van a környéken, február 23-án este Ljubljanában, szombaton Zágrábban énekel. Vasárnap megpihen egy picit, hétfő este lesz a budapesti fellépés, kedden pedig már Belgrádban koncertezik, hogy utána Bulgária felé vegye az irányt.

Forrás: ANP/AFP/Robert Vos

A holland énekesnő, születési nevén Caroline Esmeralda van der Leeuw 36 éves, a szakírók a pop, a jazz, az electro swing kategóriákba igyekeznek őt begyömöszölni. 2009 nyara óta jegyzik igazán, akkor jött ki a Back It Up, amit az A Night Like This című kislemez követett, ez hazájában az eladási lista élére kúszott fel (akkoriban még vettek kislemezt, ha nem is olyan mennyiségben, mint a 80-as években).

Élő előadásainak, dinamizmusának, jókedvének, energiájának híre hamar elterjedt, egyre több fellépése lett. Első nagylemeze, a 2010-es Deleted Scenes from the Cutting Room Floor első lett Hollandiában, ötödik a németeknél. Három évvel később jött ki a The Shocking Miss Emerald, ami persze hazájában megint a lista élére röppent, de Nagy-Britanniában, Svájcban, Ausztriában is szépen fogyott.

Caro Emerald 2014-ben és 2017-ben is lánygyermeket szült. Ha kíváncsi arra, milyen nagy energiával és hanggal bír egy kétgyerekes anyuka a színpadon, akkor irány hétfő este a sportaréna: jegyek kaphatók a www.livenation.hu, a www.ticketpro.hu és az ismert oldalakon keresztül.