Nagy buli várható hétfőn, jön Caro Emerald

in at the day of three 30 performs SEASON start march dutch robert MUSIC EASTER FESTIVAL pop SINGER netherlands anp symbolizes 2013 EMERALD vos caro Schijndel Paaspop HORIZONTAL
2013-03-30 Dutch singer Caro Emerald performs at Paaspop (Easter Pop), the three day music festival in Schijndel, The Netherlands, 30 March 2013. Paaspop symbolizes the start of the Dutch festival season. ANP ROBERT VOS
Vágólapra másolva!
Fesztiválokon már fellépett itthon, de önálló nagykoncertje még nem volt. Aki már látta, hallotta színpadon, bizonyára újra bulizna egyet a holland énekesnővel február 26-án.
Vágólapra másolva!

Három hazai fesztiválfellépése után Caro Emerald első önálló koncertjét adja majd magyar rajongóinak 2018. február 26-án a Papp László Budapest Arénában. Akik látták, például másfél éve, a Balatonnál, a Strand Fesztiválon, egyetértenek abban, hogy óriási bulit tud csapni az énekesnő és csapata, akkor konkrétan a nagyszínpad fellépői elől szívta el a nézőket: aki ott bolyongott a nagysátor százméteres környékén, nem tudott szabadulni a ritmusoktól, magával ragadta a kirobbanó energia, vidámság, ami a színpadról áradt.

Forrás: AFP/Robin Utrecht

Az énekesnő épp turnén van a környéken, február 23-án este Ljubljanában, szombaton Zágrábban énekel. Vasárnap megpihen egy picit, hétfő este lesz a budapesti fellépés, kedden pedig már Belgrádban koncertezik, hogy utána Bulgária felé vegye az irányt.

Forrás: ANP/AFP/Robert Vos

A holland énekesnő, születési nevén Caroline Esmeralda van der Leeuw 36 éves, a szakírók a pop, a jazz, az electro swing kategóriákba igyekeznek őt begyömöszölni. 2009 nyara óta jegyzik igazán, akkor jött ki a Back It Up, amit az A Night Like This című kislemez követett, ez hazájában az eladási lista élére kúszott fel (akkoriban még vettek kislemezt, ha nem is olyan mennyiségben, mint a 80-as években).

Élő előadásainak, dinamizmusának, jókedvének, energiájának híre hamar elterjedt, egyre több fellépése lett. Első nagylemeze, a 2010-es Deleted Scenes from the Cutting Room Floor első lett Hollandiában, ötödik a németeknél. Három évvel később jött ki a The Shocking Miss Emerald, ami persze hazájában megint a lista élére röppent, de Nagy-Britanniában, Svájcban, Ausztriában is szépen fogyott.

Caro Emerald 2014-ben és 2017-ben is lánygyermeket szült. Ha kíváncsi arra, milyen nagy energiával és hanggal bír egy kétgyerekes anyuka a színpadon, akkor irány hétfő este a sportaréna: jegyek kaphatók a www.livenation.hu, a www.ticketpro.hu és az ismert oldalakon keresztül.