A Spice Girls tagjai is ott lesznek Harry herceg esküvőjén

2018.02.28. 15:17

A Spice Girls egyik tagja, Mel B arra célozgatott, hogy a lánybanda fellép Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A lánybanda egykori tagjai február elején találkoztak, hogy a visszatérésről beszéljenek, akkor pozitívan álltak az újrakezdéshez, azóta azonban Victoria Beckham kizárta a turnézás lehetőségét. 

Amint azt korábban megírtuk, a Spice Girls tagjai egy ideje már tárgyalnak új közös projektekről, azonban a legutóbbi hír az volt, hogy Victoria Beckham kizárta a turnézás lehetőségét. Korábban Geri Halliwell, a banda másik tagja azt mondta, hogy a közös munka összes lehetőségét számításba veszik.Most pedig Mel B mondta egy beszélgetős műsorban, hogy a Spice Girls összes tagja részt vesz Harry herceg és Meghan Markle közelgő esküvőjén. Az énekesnő arra is célozgatott, hogy nem csak vendégként lesznek jelen.

A Spice Girls egykori tagjai február elején találkoztak, hogy a visszatérésről beszéljenek, akkor mind az öten pozitívan álltak az újrakezdéshez, bár Victoria Beckham már akkor is leszögezte, hogy nem fog énekelni.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK